Tromsø turnforening tok pokalene hjem!

Tromsø turnforening tok pokalene hjem!

alle-sammen-med-premier

I helgen var det Lofoten Open i Kabelvåg. Det var 9 klubber representert. Deriblant oss, Tromsø turnforening, men også Njård og Asker fra Oslo. Tromsø turnforening deltok med over 30 gymnaster av i alt 160 deltakende. Det var samtidig innvielse av Kabelvågs nye, flotte turnhall.

 Lofoten Open er en åpen konkurranse fra 9 åringer og oppover. Fra 11 år og oppover var det konkurranse. Tromsø var representert i alle apparatfinalene og fikk minst 1. eller 2. plass i alle mangekampene og det ble medaljer i nesten alle apparatfinalene. I Nord-Norge er vi den største og beste klubben i apparatturn, både i bredde og topp og nivået er økende!

Vi er stolte over og kunne fortelle at:

-Turntvillingene Maria og Malin Saura Berg ble nr 2 og 4 sammenlagt med kun Njårdturnere over og mellom seg. 

-Iver Oprand Heggelund som var overlegen i sin klasse (gutteturner kl 1), 13 år.

-Seier Marie Andersen fikk den høyeste verdien på en enkeltøvelse under hele konkurransen med 15.500 i bom. 13 år klasse 1 turner

Vi gratulerer og gleder oss til fortsettelsen!

2017-01-09T19:25:02+00:00 oktober 3rd, 2016|