Høyt nivå under NNM RG 2016

Høyt nivå under NNM RG 2016

image2

image2-1

Det var et godt NNM, forteller en fornøyd leder i Rytmisk gymnastikk, Bente Elisabeth Killie. Vi hadde vinnere fra både Tromsø, Bodø, Klippen og Ballangen. Tromsø utmerket seg i internasjonal klasser rekrutt junior/senior, da vi har entusiastiske gymnaster, og en av Norges beste trenere i rytmisk gymnastikk, Olga Ivanova, fortsetter hun. NNM i RG viste mye bra, og viser at det er et høyt nivå i Nord Norge, avslutter Killie fornøyd.

image1

image3

Også RGs sportsligleder, Lisa Andreassen, var fornøyd med helgens arrangement. Det var konkurranse i ulike klasser og nivåer i helgens NNM i Rytmisk gymnastikk. Men en ting er klart, det er få som kan måle seg med jentene fra Tromsø turnforening, forteller Andreassen stolt. Tromsøjentene konkurrerer på høyeste nivå i Norge, og i alderen 12-19 år legger de ned 20-24 timer trening i uken. Dette vistes godt på matta i helgen, fortsetter hun.

Andreassen sier hun er stolt av jentene som presterer når det gjelder, og stolt av å være en del av en gymnast-gruppe som er så dedikert og entusiastisk. Samholdet i gruppen, og støtten gymnastene gir hverandre før, under og etter kjøring er helt fantastisk og se på, avslutter hun.

image3

image1

image5

image4

Deler av bildene er tatt av Kim Daniel Arthur

2017-01-09T19:25:01+00:00 oktober 16th, 2016|