Imponerte under Nasjonal rekruttkonkurranse

Imponerte under Nasjonal rekruttkonkurranse

Tromsø turnforenings jenter smalt til med 6.plass av 28 deltakende lag i Nasjonal rekruttkonkurranse, som gikk av stabelen i Kristiansund, forteller TTFs sportsligleder, Espen Åberg. Han forteller videre at både jentene, og trenerne viste store prestasjoner.

img_3771

Også ATKs leder, Sigve Andersen, er imponert. De har levert veldig høye poengsummer, og ingen 11 åringer har levert så bra tidligere. Vi stilte med et godt lag på fire 11 åringer, og kom på 6.plass av 28 lag, forteller Andersen. Maria Saura Berg, ofte omtalt som en av «turntvillingene», leverte også særs godt, og kom på 5. plass av alle deltakerene.

Vi har et veldig høyt rekruttnivå i Norge, og det er artig og kunne sende et så bra lag nedover til Kristiansund. Det viser at vi er på rett vei, avslutter han.

 

atk-nasjonal-rekrutt

2017-01-09T19:25:01+00:00 oktober 16th, 2016|