TTF setter spaden i jorda!

TTF setter spaden i jorda!

turnhall

Tromsø Turnforenings styreleder, Katharina Torheim, er særdeles fornøyd med å endelig sette spaden i jorda. Vi har jobbet med tanken om noe større siden 90 tallet, så vi kan jo si at vi endelig tørr og glede oss, forteller hun. Vi går inn i et intensivt halvår med bygningsarbeid, og til våren starter vi utomhusarbeid, samt innredning i den nye hallen. Vi håper og tror vi er klar til oppstart i ny hall høsten 2017. Dette er noe hele turnmiljøet i Nord-Norge har ventet på veldig lenge, og vi håper at Tromsø blir et knutepunkt innen turn og gymnastikk, avslutter en smilende Torheim.

turnhall1

Også Børge Johansen, styrets representant i hallgruppa, er også strålende fornøyd. Det er fantastisk og komme igang, dette har vi jobbet med svært lenge. TTF har jobbet lenge med å utvide Gyllenborghallen, og sett på flere andre løsninger siden 90-tallet. Det er laget utallige tegninger, og flere hallgrupper har jobbet med dette, forteller Johansen. Vi har nå jobbet med dette konkrete prosjektet i de siste 9 årene, og vi kan trygt si at det er en gledens dag og sette spaden i jorda. Vi har forlengst vokst ut av Gyllenborg hallen, og vi gleder oss til og skape en ny energi med ny giv, og positiv glød i TTF. Det har vært ufattelig gøy og være med i dette prosjektet, avslutter Johansen.

 

turnhall2

2017-01-09T19:25:01+00:00 oktober 28th, 2016|