Tropp på pallplass i NNM

Tropp på pallplass i NNM

troppkonkaltaUnder NNM i troppsgymnastikk i Alta, gjorde Troppsavdelingen til Tromsø Turnforening svært gode prestasjoner. De tok hjem 1.plass frittstående junior kvinner, 2 plass jr herrer trampett og tumbling, 3 plass jr mix 1 tumbling og trampett og 3 plass senior mix tumbling. Alt i alt fikk tropp med seg hele seks medaljer.

Laila Berg, leder av AG, er kjempestolt over resultatene Tropp rekrutt og Tropp Junior-senior har klart og få med seg fra NNM i Alta. Det er spesielt viktig å skryte og trekke frem de dyktig trenerne våre, Tora Sundelin, Frida Guttormsen og Eline Engås. De har vært med barna i hallen hver uke, og har fulgt opp gymnastene jevnlig. At vi klarer og kapre alle plassene på pallen er en utrolig prestasjon, avslutter Berg fornøyd.

Også sportsligleder, Espen Åberg, er imponert over innsatsen som legges ned av trenere og gymnaster i troppsgruppene. Tropp setter virkelig TTF på kartet i NNM i troppsturn med slike prestasjoner, og jeg ønsker og gratulere til både trenere og gymnaster. TTF er stolte over innsatsen denne helgen, og er veldig glade for å ha så flinke og dedikerte utøvere og trenere, sier Åberg stolt. Jeg håper foreldre og apparatet rundt disse ungdommene ser de nye mulighetene som ligger foran troppsturn i TTF når vi kommer i den nye hallen, avslutter han fornøyd.

TTF gratulerer!

2017-01-09T19:25:01+00:00 november 6th, 2016|