ARG på topp i Sarpsborg

ARG på topp i Sarpsborg

elisabethkillie

kathrineolsen

Rytmisk gymnastikks jenter var i Sarpsborg i helgen i en internasjonal konkurranse, og fikk med seg en rekke premier tilbake til Tromsø.

Lotte Vik stakk av med 1 plass i yngre junior, sammen med Kathrine Olsen og Julia Leo som henholdsvis kom på 12 og 18 plass av 28 deltakere. Også i seniorklassen fikk vi gode plasseringer, med Lotte Henriksen, Elisabeth Killie Nilsen og Emma Pedersen på henholdsvis 4, 5, og 9 plass.

Vi er selvsagt svært fornøyde, og er i tillegg imponert over nivået til jentene. Lotte Vik fikk i tillegg pris for den med best artisteri, sier en stor-fornøyd leder i Avdeling Rytmisk Gymnastikk, Bente Elisabeth Killie.

emmapedersen

Tromsø Turnforening gratulerer!

Bildene er tatt under en annen anledning

2017-01-09T19:25:01+00:00 november 7th, 2016|