Gode prestasjoner i Norgesfinalen!

Gode prestasjoner i Norgesfinalen!

img_2816

Per telefon fyller Sigve Andersen, leder for ATK, oss inn på helgas konkurranseresultater:

Vi er veldig fornøyde. Vi klarte å bli blant de fire beste lagene i Norge sammenlagt, noe som også var et av målene vi satte oss for litt over ett år siden. Jentene lyktes spesielt godt i skranke hvor vi blant annet fikk en 2. Plass på Sara Petterson Hansen og 4. Plass til Emma Tang i klasse 1.

Ellers hadde jentene en god dag på bommen i finalen i klasse 3 hvor vi hadde 3. plass for Sara Petterson Hansen og 5. På Camilla Kristiansen. Helene Gamst Berg og Gabrielle Dahl Evertsen nådde også finalen i hopp i klasse 2, og Hanna Åberg nådde også finalen i skranke.

Jeg synes vi viser aldersbredde, jentene tok fram sitt beste i finalene og det var veldig positiv stemning mellom alle utøvere av begge kjønn og trenere i helga. Slik vil vi framstå! Målene framover er å plukke mer edelt metall i slike nasjonale konkurranser, men konkurransen er knallhard og sterk økende i Norge, så her må det jobbes hardt av dedikerte utøvere.

Jeg vil også gratulere trener Vicentiu Roman og trenerne hjemme samt Gheorghe Blaj som står bak denne progresjonen. Jeg vil også takke klubben for at vi kan satse på disse veldig flinke jentene. Alt i alt er vi svært fornøyde, avslutter Andersen.

Tromsø Turnforening gratulerer!

2017-01-09T19:25:01+00:00 november 20th, 2016|