Tok gull i flere øvelser!

Tok gull i flere øvelser!

atm

En av trenerne til ATM, Børge Johansen, er særdeles fornøyd med helgas konkurranser. Peder Funderud Skogvang fikk gull i frittstående skranke, og sølvplassering i svingstav og ringer. Kasper Sjøthun tok gull i bøylehest, sølv i skranke og hopp, samt bronse i ringer. Også Elias Engen fikk bronse i skranke, samt tre finaleplasser. Også Elias Dahl-Hansen imponerte med fjerdeplass i ringer, og femte plass i skranke, forteller Johansen.

Gutta viste god turning, sier Johansen, og forteller at de holder nivået godt nasjonalt sett. ATMs langsiktige satsing gir igjen resultatene, og vi gleder oss til å få trene på like premisser i framtiden, forteller Johansen opprømt. Når vi i tillegg hadde Iver Heggelund hjemme grunnet skade, viser det at det jobbes godt. Heggelund ville normalt sett utfordret Skogvang og medaljevinnerne i sekskampen, sier Johansen. ATM er veldig glade for at TTF legger tilrette for denne utviklingen. Nasjonalt legges dette merke til, NGTF er tydelige på at Tromsø må være med i toppen! Neste store mål er å kvalifisere utøvere inn på juniorlandslaget, avslutter han med et glimt i øyet.

2017-01-09T19:25:00+00:00 november 20th, 2016|