Kraft til idretten!

Kraft til idretten!

idrettstrom
Vinteren er ofte relatert til høyere strømforbruk og høyere strømpris. Dette vil fort kunne merkes på strømregningen i perioder hvor kostnadene til julefeiring har satt sitt preg. Det er da du skal huske at det er 2 parametere som utgjør hvor stor regningen blir, nemlig STRØMPRISEN og FORBRUKET ditt.
Du skal derfor være klar over at akkurat NÅ viser Idrettsstrøm sin unike egenskap når det gjelder pris. I store deler av Norge leverer vi nå Idrettsstrøm til UNDER Innkjøpspris på en typisk Spot-avtale. Dersom du i tillegg bruker termostater på ovner og varmekabler samt «dusjer med måte» vil ingen kunne gi deg lavere strømregning denne vinteren.
• Idrettsstrøm siste 12 mnd: 26,88 øre/kWh (eks mva)

For hver kWh du bruker går 1 øre i Idrettsstøtte til klubben du har valgt – gjelder både privatkunder og bedriftskunder.

– Enkelt å bytte

– Ingen bindingstid

– Kraft til idretten ordner alle formaliteter

Hjelp oss å få inn midler til Tromsø Turnforening, og bestill idrettstrøm her:

http://www.krafttilidretten.no/

Tromsø Turnforening takker for ditt bidrag!

2017-01-09T19:25:00+00:00 desember 2nd, 2016|