Barnepass i helgen!

Barnepass i helgen!

Hele helgen 17-18 Desember holder Rytmisk Gymnastikk ved Tromsø Turnforening åpent for barnepass og gymlek.

Et slikt arrangement har aldri blitt holdt i TTF tidligere, så når vi nå har avholdt den første dagen, ser vi virkelig godt hvor stor bredde vi kan aktivere barn innenfor turn, sier Sportslig leder i ARG, Lisa Andreassen. Barna har boltret seg med vimpler, hoppetau, ball og musikk mens foreldrene kan ta seg av den siste delen av julehandelen, eller rett og slett bare få ut litt energi hos ungene, forteller Andreassen med et smil. Det er også flere barn som har vært innom som kun har gått kurs tidligere, eller ikke går på turn i det hele tatt, og jeg ser vi har mange fremtidige talenter her i byen, avlutter en strålende fornøyd sportslig leder for Avdeling Rytmisk Gymnastikk.

Åpningstidene i morgen er 14.00-19.00, og barnet kan leveres i Gyllenborghallen for 1 eller 3 timer. Det er drop in, så tidligere påmelding er ikke nødvendig.

2017-01-09T19:25:00+00:00 desember 17th, 2016|