The Northern Lights 2017

The Northern Lights 2017

Avdeling Rytmisk gymnastikk arrangerte i helgen internasjonal konkurranse med gymnaster fra Latvia, Russland, Latvia og Norge. Totalt var i overkant av 50 gymnaster i alderen 6-19 år på teppet i løpet av helga. 

 

Denne vennskaps-konkurransen gir jentene våre inspirasjon og motivasjon til videre trening og de knytter bånd med RG jenter på tvers av både alder og nasjonalitet. Det betyr mye for oss, som er en liten avdeling med relativt få gymnaster, sammenlignet med klubber lengre sør i landet, forteller sportslig leder i Rytmisk Gymnastikk, Lisa Andreassen. I tillegg til å konkurrere mot hverandre, har jentene hatt stor nytteverdi av å trene i lag, forteller hun.

 

Andreassen er kjempefornøyd med arrangementet, og «bøyer seg i støvet» for alle flinke foreldre som har vært i sving i forkant, under og i etterkant av konkurransen. Videre forteller hun at RG sportslig sett har et godt nivå blant gymnastene, men at vi etter helgen også kan se hva vi skal jobbe med for å bli enda bedre. Konkurransesesongen er rett rundt hjørnet, så dette var en fin anledning for gymnastene til å prøvekjøre sine program med de ulike apparatene, forklarer hun. 

Det er rørende å tenke på hvor mange timer hardt arbeid som ligger bak helgas prestasjoner, og jeg  gleder meg til fortsettelsen. Ekstra morsomt at vi på flere områder faktisk kan hevde oss med både jentene fra Murmansk, Riga og Kiev avslutter en stolt sportslig leder i Rytmisk Gymnastikk😊

 

 

2017-01-31T14:12:47+00:00 januar 31st, 2017|