ATK leverer, igjen!

ATK leverer, igjen!

Avdeling Turn Kvinner (ATK) representerte TTF i Norgescupen i Stavanger i helgen. 17 gymnaster fra Tromsø konkurrerte med totalt 265 andre kvinner fra hele landet.

ATKs sportsligeleder, Per Olav Berg, er svært fornøyd med resultatene. «Vi har all grunn til å være stolte over presentasjonene denne helgen. Vi fikk 2 plass for lag i rekruttklassen, av totalt 33 lag. Videre fikk vi 3 plass lag klasse I-III av totalt 35 lag, i tillegg til hele tre individuelle pallplasseringer. Da kan vi ikke gjøre annet enn å være fornøyd med innsatsen» avslutter han.

Fra oppvarmingen til ATK

Malin Saura Berg fikk 3.plass i rekrutt 12 med 52,85 poeng, Seier Marie Andersen fikk 3.plass i klasse 1 med 54,4 poeng, og Sara Petterson Hansen fulgte opp  med 2.plass i klasse 3 med 51,8 poeng. Også Erle Gussiås utmerket seg i sin første rekrutt 11 konkurranse med en solid 5.plass. Alle jentene hadde stor fremgang, og fine plasseringer. TTF dominerer klasse III, med hele 5 gymnaster blant de 8 beste.

Fornøyde trenere: Vicentiu Roman og Andreea Ficu

 

Tromsø Turnforening er stolt over å ha dere på laget, GRATULERER!

 

 

2017-03-19T19:45:14+00:00 mars 19th, 2017|