RG tilbragte påsken i Murmansk!

RG tilbragte påsken i Murmansk!

 

 

 

 

 

 

 

 


Denne påsken var fem av våre RG-jenter i Murmansk (Russland) for å delta på en internasjonal konkurranse i Rytmisk gymnastikk. I tillegg fikk de en Master-Class med selveste Elizaveta Nazarenkova, 3 ganger russisk mester i RG, og flere store internasjonale medaljer. 

De som reiste og representerte TTF var Mathea Selfors (10), Palina Larsen (13), Lotte Vik (13), Kathrine Olsen (14) og Lotte Henriksen (16)

Russland er ledende i verden på denne sporten, og nivået blandt gymnastene er skyhøyt. Tøffest konkurranse fikk Lotte Henriksen, som eneste gymnast i seniorklassen som besto av 17 gymnaster. Junior hadde 8 gymnaster og Yngre junior 13 stk. Helgas modigste jente var Mathea som konkurrerte mot 30 2006-jenter på et nivå som ikke finnes andre steder enn i Russland!

 (Artikkelen fortsetter under bildene!)

Jentene fra Tromsø turnforening leverte svært gode kjøringer, og Lotte Henriksen fikk helgas høyeste karakter i ring, 13.900, ny personlig rekord!

Kathrine Olsen fikk helgas høyeste plassering, en solid 3. plass i juniorklassen.

Lotte Vik imponerte som yngre junior og tok en sterk 5. plass med nesten en fordobling av poeng siden forrige konkurranse.

Lotte Henriksen kjempet seg til stødig 7. plass blant seniorene.

Palina Larsen leverte også 4 gode kjøringer, og viser en god progresjon fra forrige konkurranse!

Mathea Selfors reiste som TTF’s første 10 åring til Murmansk, fikk masse inspirasjon og tok med seg mange gode erfaringer til senere konkurranser.

 

Takk til hovedtrener Olga Ivanova, som hele tiden etterstreber den beste treningen for våre jenter, og GRATULERER med fantastiske resultater!

 

 

2017-04-18T10:41:26+00:00 april 18th, 2017|