Tok gullet med hjem fra NNM i Kabelvåg!

Tok gullet med hjem fra NNM i Kabelvåg!

ATK og ATM har i helgen deltatt under det Nord Norske Mesterskapet som gikk av stabelen i Kabelvåg, Lofoten.

På telefon forteller en stolt leder i ATK, Sigve Andersen, om helgas resultater for ATK:

Vi har hatt et herlig NNM i Kabelvåg. Et flott arrangement av Kabelvåg og en flott anledning for oss. Vi viser for første gang fram 7 av våre yngste jenter på sitt første utenbys stevne. Vi ser potensialet og gleden. Rent prestasjonsmessig møter vi med den største klubben i antall gymnaster og vi viser høyt nivå. Vi vinner alle klassene i sammenlagt i fallende rekkefølge ved Sara Petterson Hansen, Hanna Åberg, Seier Marie Andersen, Malin Saura Berg og Marthe Hansen Aarøen. Finalene ble tette med små forskjeller, forteller Andersen.

(Artikkelen fortsetter under bildene)

Videre ble det en spennende konkurranse i Klasse 3 mellom Sara Petterson Hansen og Elise Dahl Hansen hvor Sara trakk det lengste strået sammenlagt, men Elise slo tilbake i dag med flere seire. Seier hevet seg ytterligere og tok 3 gull og 1 sølv i klasse 1 med tøff motstand fra Nora Svenningdal fra Narvik, Emma Tang og Eka Broks. Turntvillingene Malin og Maria var igjen på høyt nivå og gjorde opp seg i mellom. Maria viste også den første dobbelsalto i konkurranse fra en Nordnorsk jente, og som 12-åring! Ekstra artig med noen positive overraskelser med pallplasseringer fra flere av de som ikke vanligvis har tatt de gjeveste medaljer. Vil her nevne Erle Gussiås, Tilde Echroll, Jenny Åberg og Madelene Garnes med solide prestasjoner. To tøffe comeback for Marthe Hansen Aarøen og Hanna Åberg som begge ble vinnere i sine klasser og vinnere av flere finaler etter at de har vært helt ute med skader i lengre tid.

Vi viser alt i alt høyt nivå, stor bredde og god utvikling, fortsetter Sigve. Hvilken utvikling vi har med så gode trenere i blant annet Vicentiu Roman, Andreea Ficu, Anita Evenset og de som kommer etter i form av Camilla Kristiansen, Helene Gamst Berg og Hanna Åberg. Vi gleder oss til neste helgs NM, påfølgende Norgescup 2 og Barentskamp, avslutter han fornøyd.

Også ATM leverte, forteller trenerkoordinator, Jon-Erik Johansen. Magnus Dahl Hansen viste som vanlig gode prestasjoner, og tok senior gull. Også Iver Heggelund viste seg fra sin beste side og tok gull i klasse 2. Elias Helland og Leo Engen fikk delt 1 plass i rekruttklassen, og imponerer. Vi er svært stolt av prestasjonene til gutta, forteller Johansen.

Elias Dahl-Hansen ble nr to i kl1 og Elias Engen ble nr. 4.
I kl 2. Ble Kasper sjøthun nr. 2. I seniorklassen tapetserte vi pallen med Magnus på første plass, Yakob Weham nr to og Hans Jørgen Engstad nr tre. I rekruttklassen fikk Tromsø alle ni gymnastene på de ni første plassene av 25 utøvere. Dette viser at vi er ledende i konkuranseturn i nord. Også på dag to ble det strålende medaljefangst til «gullgutta» på finaledagen i apparatene. Det jobbes meget godt med gutteturnerne noe mesterskapet viser, avslutter Johansen.

(Artikkelen fortsetter under bildene)

Også Tromsø Turnforenings leder, Lena Oprand Heggelund er stor-fornøyd etter helga. Jeg er så stolt over alle gymnastene i TTF, over trenere, og støtteapparat. Fantastisk å se så mange stolte og blide gymnaster, og en utrulig fin lagånd der alle heier på hverandre, forteller hun på telefon.

TROMSØ TURNFORENING GRATULERER MED FANTASTISKE RESULTATER!

 

2017-04-24T07:48:16+00:00 april 23rd, 2017|