Høyt og stigende nivå i juniorklassene!

Høyt og stigende nivå i juniorklassene!

Apparatturn gutter og jenter har i helga vært på NM jr i Nordastrands nye turnhall. Det var første gang siden 2005 hvor TTF stilte lag i begge kjønn i NM jr!

Det var en flott opplevelse, forteller Sigve Andersen, leder i ATK, og fortsetter. Her var det turn for begge kjønn på et høyt nivå. Nivået i juniorklassene er høyt og stigende. Her var sterke prestasjoner hvor mange av juniorene på jentesiden turner på et høyere nivå enn flere seniorer og på guttesiden har de nok flere kommende oplympiske utøvere.

I denne sterke konkurransen ble det derfor vanskelig å ta de øverste plassene, men vi klarte oss godt.

Guttene (ATM) stilte med Peder F Skogvang, Iver Heggelund og Kasper Sjøthun. Det ble hhv 11,18 og 24 plass sammenlagt. Peder kvalifiserte seg til finalen i skranke og ble nummer 4 med kun 0,1 poeng i fra 3. plassen. Det er bra med tanke på at han har hatt skadeproblemer den siste perioden.

Jentene (ATK) stilte med Seier Marie Andersen, Emma Tang og Eka Broks som ble hhv nr 26, 30 og 36. Eka var nærmest en finale i bom, mens Seier hadde et fall i frittstående som satt henne 5 plasser ned.

I lagkonkurransen ble guttene nr 4 og jentene nr 6. Vi gleder oss allerede til neste år hvor de samme utøverne enda kan delta så med et år til på baken og tlgang på sterke utøvere som kommer etter, så kan dette bare bli enda bedre, avslutter Andersen.

Tromsø Turnforening applauderer!

2017-05-03T18:58:14+00:00 mai 3rd, 2017|