Sterke resultater i Asker i norgescup 2!

Sterke resultater i Asker i norgescup 2!

I Norgescup 2 i Asker i helga har jentene i ATK virkelig markert seg. Vi ser at vi tar stadig nye steg, mange turnere forbedrer seg og vi tar også steg sammenlignet med andre lag selv om nivået øker nasjonalt. I de yngste klassene er det en voldsom kvalitetsøkning nasjonalt. Det som hos oss er en 12. plass ville være medalje for noen få år tilbake. Vi har i denne konkurransen4 turnere >50 poeng!
Vi må huske å takke trenerne for en veldig god prestasjon. Når vi har så store forbedringer blant så mange så er dette et resultat av høy kvalitet i treningsarbeidet. Her skal alle trenerne takkes, spesielt Vince som hovedtrener, men Andreea Ficu som vi har innleid i 3 mnd har virkelig vist hvor vi kan være på vei med disse jentene hvis de får mulighetene. De beste jentene bør også vurderes for å satse mot det øverste og internasjonale nivået med FIG konkurranser, men da må vi ha kapasitet nok på trenersiden. Vår beste senior skal også forsøke seg i NM nå i juni.

Resultater oppsummert:
Vi har 1. (Marthe Hansen-Aarøen) og 9. i rekrutt 11 år,
Vi har 3. (Malin Saura Berg) 7. 22. og 23. i Rekrutt 12 år,
Vi har nr 3,(Seier Marie Andersen) 13, 22, 25 og 60 i klasse 1
Vi har nr 12 og 25 i klasse 2

og Nr 1 (Sara Petterson Hansen), 5, 6, 9, og 11 i klasse 3.

Altså 2 klasseseire og 2 3. plasser og dette blant til sammen 281 deltakere!!!

I lagkonkurransen har vi 2. plass blant rekrutter blant 18 fulle lag og vi har også 2. og 5. plass i lag blant klasseturnerne med til sammen 28 fulle lag!

TTF gratulerer med supre resultater!

 

2017-05-07T18:17:36+00:00 mai 7th, 2017|