ATM til topps i Stavanger under NC3!

Fjellheimz Uncategorized Leave a Comment

Norges Cup 3 i Stavanger gikk av i helgen. Her er noen av resultatene til Avdeling Turn Menn.

Leder for ATM, Monica Engen, er svært fornøyd med prestasjonene i helgen: «De har gjort det bra jevnt over hele helgen. Rekruttene fikk en tredje plass i lag, hvilket er veldig godt gjort med så mange store konkurrerende foreninger. Vi har mange rekrutter, og det er derfor en stor gruppe gymnaster som har utviklet seg godt. Rekruttene til ATM har en fordel med at de er en så godt sammensveiset gjeng som har det fint i lag. Det vises ofte på resultatene.

Klasse 1 turnerne, Elias Engen og Elias Dahl Hansen, var de eneste som stilte i klasse-inndelte grupper og kom på plass 2 og 4. Elias Dahl Hansen har vært med i flere Norges Cuper, og fikk en fantastisk 2 plass sammenlagt.

Iver Heggelund ble nr 3 totalt sammenlagt etter selvvalgte og obligatoriske øvelser i FIG. En flott prestasjon! I FIG presterte også Kasper Sjøthun godt, og kom på 5 plass. Peder Funderud Skogvang deltok også i FIG, men da i kun 5 apparater», forteller Engen.

«Det er noen flotte gutter og dra på tur med, og det vises godt at ATM har et godt miljø i avdelingen. Vi er veldig stolte av det de får til», avslutter hun.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *