Gull i Barents Winter Games 2018

Linn Pettersen Uncategorized

På telefon fra Barentsgames, Luleå i Sverige er det en stolt sportslig koordinator, Børge Johansen. Nivået til gutta er absolutt på rett vei, og klarte gull i lagkampen hvor 4 av 5 utøvere var fra Tromsø Turnforening. Det er topp! To gull til Kasper Sjøthun er absolutt fortjent, og også Peder F Skogvang og Iver Heggelund plukker flere medaljer,- og det lover godt for sesongen! Elias Engen deltar kun i tre apparater, men teller på laget i to. Gheorghe Blaj, tidvis trener i Tromsø Turnforening, og med en tung CV innen turnsporten mener at ATM og TTF er på riktig spor, og det er et stort kompliment av en dytig trener, forteller Johansen. Rekruttene 11-12 år lover også svært godt. Det blir en spennende sesong, avslutter Johansen.

Trenerkoordinator Jon Erik Johansen er også svært fornøyd med resultatene. Vi må bare skryte gutta opp i skyene for det arbeidet de legger ned i turnsporten for foreningen. Å levere så gode resultater er imponerende med det nivået, og konkurranse-gymnastene til TTF er svært viktige forbilder og rollemodeller for barn og ungdom i Tromsø Turnforening med tanke på den videre satsingen fremover. Dette var en fantastisk start på helga, avslutter han.