Gull i NorgesCup 1

Linn Pettersen Uncategorized

Avdeling Turn Kvinner (ATK) tok gull med seg hjem i bagasjen fra NorgesCup 1 i Stavanger denne helgen. Pr telefon forteller Sigve Andresen, leder i ATK, at «vi ble like godt beste lag i Norge, og hadde alt fra 1-4 plass i alle klassene vi deltok i. Faktisk er nok dette det sterkeste vi har gjort nasjonalt så langt».

Det ble seier til Seier Andersen i klasse 2 med høyeste poengsum i helgen. Malin Saura Berg , en av turntvillingene, kom på andre plass på tross av fall og Erle Gussiås fikk 2 plass blandt rekruttene 12 år. Samlet sett er dette svært bra!

Se gledes-hoppet til jentene her:

«Samlet var vi best i alle apparater unntatt hopp, men nå flytter vi jo snart inn i nyhallen så da kan vi trene på det også», humrer Andersen. «Jeg er veldig stolt av alle prestasjonene i avdelingen, – dette lover svært godt for sesongen» avslutter han.