Tromsø Turnforening på topp under NNM 2018 i Kabelvåg

Linn Pettersen Uncategorized

Tromsø Turnforening gjorde rent bord under NNM 2018 i Kabelvåg i helgen. Les sportslig leder i ATM og leder i ATKs vurderinger av prestasjonene her!

ATK reiste i år med jenter i alle klasser. Det var spennende å se våre aspiranter i første konkurranse og rekrutter med musikk program og poeng for første gang. I rekruttklassen stilte Narvik en tøff konkurrent konkurrent i 11 årsklassen, men vi tok likevel flertallet av medaljene i den klassen, mens Erle Gussiås vant alt i Rekrutt 12 år. I klasse 1 ble Maria Saura Berg NNM mester i mangekamp, mens søsteren Malin vant alle apparatene dagen etterpå. Bak disse to kom Tilde Echroll med to bronsjeplasser med Jenny Åberg rett bak seg sammen med to veldig flinke Kabelvågjenter. I Klasse 2, vant Seier Marie Andersen alt, men Emma Tang og Eka Broks vekslet på medaljene etter og Ingeborg Sommerset kvalifiserte seg til alle finalene. Hanna Åberg vant alt i Klasse 3, avslutter en svært fornøyd leder i ATK, Sigve Andersen.


ATM gjennomfører et suverent NNM! Klasse vinnere i rekrutt 11-12 år (Elias Helland), kl.15-16 år (Iver O Heggelund) og kl.17-18 (Kasper Sjøtun). Medaljer i fleng i enkeltapparatene fordelt på de ulike klassene. Tromsøguttene fortsetter å vise god fremgang, noe som lover godt for de kommende konkurransene på nasjonalt plan. Artig å se de yngste, aspirantene. De viste stor turnglede og høyt engasjement i sitt første NNM, forklarer en særdeles fornøyd sportslig leder i ATM, Børge Johansen.