Årets dugnad

Linn Pettersen Uncategorized

Vi er klare for høstens første dugnad, og skal i år selge kildeflasker fra Hadeland Glassverk, med Tromsø Turnforenings logo.

Vannflasker og termoflaskene koster 200,-c pr stykk, og hvert medlem vil få fire flasker hver, henholdsvis to vannflasker og to termoser- en sort og en rosa. Vi starter fakturering av disse allerede i dag, og regner med å ha fakturert alle medlemmer i løpet av de neste tre ukene. Flaskene deles ut av foreldrekontakter og trenere.

Vannflaskene på 0,5l har høy kvalitet, og gjør det enkelt å ta med seg friskt vann hele dagen, enten man er på kontoret, trening eller på tur. Vannflaskene er laget av glass og har et lekkert og elegant design som man enkelt kan ta med seg i vesken. Den praktiske skrukorken holder flasken tett, og det beskyttende trekket i neopren sørger for å holde innholdet nedkjølt og friskt gjennom hele dagen.

Termosflaskene på 0,3l gjør det enkelt å ta med seg drikke som holder seg varm eller kald hele dagen. Også perfekt for både kontoret, trening eller tur. Termoflaskene holder drikken din kald i 24 timer og varm i hele 12 timer. De er i 18/8 rustfritt stål med isolerende vegger og kommer med en praktisk reim. Flasken passer i koppholdere, og er BPA-fri,- et sunt og sikkert alternativ til plast!

Vi ønsker deg lykke til med salget!