Barnekretsturnstevnet 2019

Linn Pettersen Uncategorized

Denne helgen har 709 gymnaster fra Troms deltatt på Barnekretsturnstevnet 2019 i Salangen. Fra Tromsø Turnforening har vi deltatt med 61 gymnaster, fra 7-12 år. Barnekretsturnstevnet bidrar til at gymnastene får oppleve det å være på turnstevner rundt i fylket, blir bedre kjent med de andre gymnastene, og skaper minner for livet.

Jon Erik Johansen, trenerkoordinator i Tromsø Turnforening, er strålende fornøyd med helgen: «En fantastisk helg i Salangen på barnekretsturnstevne. Vi hadde to kjempe flinke tropper. Tusen takk til Tora Sundelin, og Sigrid Øygarden som har laget programmene. Takk til et fantastisk trenerteam og reiseledere for en kjempe helg.»

Tusen takk til Salangen for et flott arrangement! Neste år arrangeres BKTS i Tromsø hos TUIL.