Barnekretsturnstevnet 2020

Linn Pettersen Uncategorized

Velkommen til barnekretsturnstevnet 2020!

Barnekretsturnstevnet (BKTS) arrangeres av TUIL turn 6-7 juni 2020. Her kan alle barn mellom 6 og 11 år melde seg på og delta på en fartsfylt helg med turn, defilering og diverse andre aktiviteter. BKTS har vært en lang tradisjon i turnkretser rundt om i landet og alle turnforeninger i kretsen er representert. Vi vil utover våren starte på litt oppvisnings- og programtrening. Når du er deltaker på BKTS, vil du etterhvert få stevnetell som også gir medaljer etter X antall stevnedeltakelser.

Nærmere informasjon om klokkeslett, aktiviteter og andre detaljer kommer!

Siste frist for påmelding er 26. mars. Etter dette vil linken for påmelding stenges.

Påmelding finner du HER

Eventuelle spørsmål kan rettes til trenerkoordinator@tromsoturn.no