Oppdatering til våre medlemmer

Linn Pettersen Uncategorized

OPPDATERT 20.05.2020

Kjære medlem!

Under Koronapandemien som pågår, har vi som turnforening fått kjenne på hva nedstenging av samfunnet medfører for oss som idrettslag. Vi har samtidig startet opp med digitale treninger for alle aldersgrupper, og planlegger å kunne åpne så normalt som mulig til høsten. Vi håper at alle er klare for en ny turnstart når høsten kommer, og gleder oss veldig til å kunne åpne dørene for alle igjen! Timeplanen for høstsemesteret 2020 finner du i DENNE LINKEN , med forbehold om endringer.
Vi minner samtidig om avmeldingsfristen for kommende semester, som er innen 31. mai.2020. Avmelding gjøres på e-post til post@tromsoturn.no, og må inneholde barnets navn og fødselsdato.

Vårsemesteret
Vi er nå klare for å ta første steg å åpne opp litt, i første omgang for våre medlemmer fra 10 år og eldre. Disse vil få beskjed pr e-post om treningsmulighetene vi får til før semesteret er over. For barn mellom 6 og 9 år, planlegger vi å avholde trening to helger i juni. Dette vil også gis beskjed om pr e-post til de det gjelder. For barn mellom 1 og 5 år ser vi oss dessverre nødt til å avslutte sesongen, basert på retningslinjene til FHI og NGTF. Disse barna har behov for å ha foresatte med seg på trening, og kapasiteten vår sammen med smittevernsituasjonen i hallen vil dessverre ikke tillatte dette pr dags dato. Når det er sagt, har vi ikke glemt de små, og vil derfor fortsette vårt digitale tilbud til denne aldersgruppen, samt holde en treningshelg for disse ut på sommeren/høsten 2020.

Sommerturn
Vi planlegger sommerturn med noen supplerende aktiviteter denne sommeren, og håper å se mange av de flotte gymnastene våre også der. Du kan lese mer og melde deg på til sommerturn HER . Under sommerturn, som er et tilbud til barn fra 6 til 12 år, kommer vi til å legge vekt på gymnastikk, turn, basistrening, lek og moro i disse ukene. Barna vil få glede av og kunne få trene og være i aktivitet fire timer kl 1100-1500 mandag til fredag. Gymnastene vil kunne bruke airtrack, tjukkas, brett, trampoline, bevegelighetstrening, styrketrening, bevegelse til musikk, rockering aktivitet og lekstasjoner i hallen, samt spill og tegning i klasserom.

Sommerturn avholdes med forbehold om nok deltakere, og at smittevern er mulig å gjennomføre slik at deltakerne trygt kan stille på aktivitet. Om sommerturn mot formodning ikke kan avholdes grunnet lav påmelding og/eller smittevernssituajonen, vil vi refundere beløpet i sin helhet.