Oppstart høst 2020

Linn Pettersen Uncategorized

Velkommen til et nytt turnsemester!

Oppstart
Endelig er vi klare for oppstart av høstsemesteret 2020, og i neste uke (uke 35) åpner vi dørene for våre gymnaster og utøvere. Timeplanen for høsten finner du HER
Om du er usikker på hvilket parti du eller barnet ditt er påmeldt, kan du logge inn HER. Har du glemt brukernavn og/eller passord velger du «forgot».

Covid-19
Grunnet koronapandemien er vi dessverre nødt til å justere på noen av partiene for å unngå at vi har for mange i salene samtidig. Disse endringene er og gjelder følgende partier:

• Jenter 2008 gr 1 (onsdagstrening) får ny treningstid og flyttes frem til klokken 17.30-19.00
• Gutter 2011-2012 (tirsdagstrening) får ny treningstid og flyttes frem til klokken 17.00-18.30
• Barn født i 2016 (4 år) og eldre trener uten foresatte som deltakende i salen. Foresatte sitter på sidelinjen/tribune under trening.

Alle gymnaster møter som normalt, hvor trener vil ha en gjennomgang med koronaregler, smittevern, opprop og dele opp i grupper/kohorter der det er nødvendig. I tillegg ber vi alle medlemmer, små som store, setter seg inn i våre Koronavettregler, som du finner oppdatert HER. Det aller viktigste smitteverntiltaket er at syke personer holder seg hjemme og at personer med selv milde luftveissymptomer ikke møter til aktiviteter.

Oppdatert 27.08.2020:
Etter første uke med turn denne høsten, ser vi at vi må gjøre noen ekstra justeringer med tanke på koronasituasjonen. Dette medfører:

– Møt opp på trening til nøyaktig tidspunkt. Om du grunnet kollektivtrafikk eller andre ting er mer enn 5 minutter før tiden i hallen, vennligst gå til tribunen og vent der. Husk å hold en meters avstand til andre.
– Alle treninger vil avsluttes 5 minutter før ordinær tid, slik at vi lettere kan rullere mellom partiene og unngå unødig kontakt mellom ulike grupper. Alle bes forlate hallen gjennom anvist sidedør (se under) med en gang treningen er ferdig.
– Foresatte med barn på 8 år og eldre henstilles til å hente barnet utenfor hallen, for å unngå unødig kontakt med andre. Om du av ulike årsaker må hente barnet inne, husk å registrere deg ved døren og hold en meters avstand til andre.

Barn 1-7 år
Alle barn født mellom 2019-2013 (1-7 år) ankommer hallen gjennom hovedinngangen, tar sko, yttertøy, drikkeflaske og eventuelt bag av og med seg inn i den lange gangen før barnebasishallen hvor treningen er. Her settes sko og klær inntil veggen, og barna stiller opp for å bli hentet av trener. Når treningen er over, hentes sko og annet personlig utstyr, og nødutgangen like ved barnebasishallen benyttes til å forlate hallen.

Barn 8 år og eldre
Alle barn født i 2012 eller tidligere (8 år eller eldre) ankommer hallen gjennom hovedinngangen, tar sko, yttertøy, drikkeflaske og eventuelt bag av og med seg inn i garderobe eller hallen. Her settes sko og klær inntil veggen på anvist område og utøver stiller opp for å bli hentet av trener. Når treningen er over, hentes sko og annet personlig utstyr, og nødutgangen opp mot parkeringsplassen benyttes til å forlate hallen.

Tromsø Turnforening følger smittesituasjonen nøye, og vil oppdatere retningslinjer ved og etter behov. Det skal tas opprop hver trening, og på den måten er vi sikret at alle får informasjon om det skulle komme smittetilfeller.

Vi gleder oss til å turne igjen!