Sølvplassering i NM senior

Linn Pettersen Uncategorized

Etter en lang pause fra konkurranser grunnet Covid-19 pandemien, var det endelig duket for konkurranse i helgen, denne gangen for NM senior.
Her tok Tromsø Turnforening lag-sølv i mangekampen, og fikk flere av guttene til flere apparatfinaler.

Sportslig koordinator i avdeling turn menn, Børge Johansen, er svært fornøyd med resultatene: «Alle leverte god turning, og bidro til de sterke lag-resultatene. Guttene har vært tøffe. De har trent godt og gjort gode forberedelser, og det får de belønning for nå gjennom flere finaleplasser i enkeltapparater». «I tillegg tok Iver Oprand Heggelund bronse i bøylehest med 12,85 poeng. Både Peder Funderud Skogvang, Kasper Sjøthun og Magnus Dahl Hansen var også svært nær medaljer i sine finaler. Dette lover godt for fremtiden», avslutter Johansen.

Vi gratulerer guttene, trenere og støttespillere med flotte resultater!