Vi setter i gang NGTFs Sportslotteri og Julekalender 2020!

Linn Pettersen Uncategorized

Turning er gøy, og det engasjerer oss enten vi er utøvere, trenere, foreldre, foresatte eller støttemedlemmer. Turn er noe vi liker å bruke fritiden vår på! Vi som klubb jobber hele tiden med å skaffe nok inntekter til å holde aktiviteten gående. Medlemskontingent, treningskontingent og diverse tilskudd er ikke nok til å dekke alle utgifter.

Du vil snart få tilsendt et håndterbart antall skrapelodd fra NGTFs Sportslotteri, og NGTFs julekalendere for salg. Sportslotteriet kjenner vi fra før, og dette er den salgsdugnaden som gir oss mest igjen for innsatsen.

Vær kreative! Bruk sosiale medier som Facebook, Snapchat, Instagram, etc.
Her når dere mange, også fra andre steder enn nærmiljøet som ønsker å støtte dine barns interesser. Bruk gjerne VIPPS som betalingsmiddel for å unngå nærkontakt med andre.

Det ligger vedlagt en faktura sammen med loddene, og den må du være så vennlig å betale så snart som mulig og senest 30. november, da vi regner med at alle lodd er solgt.

Det er ingenting i veien for å selge loddene senere, men kalenderne bør selges før utgangen av november, og tilsendte giro er det viktig at du betaler som forventet. Kalendersalget foregår i november over hele Norge og avsluttes innen desember. Tusenvis av aktive hjelper klubbene og idretten sin på denne måten.

Lykke til!