Feir turnbursdag hos oss!

Hos oss kan du leie møtelokaler og tid i barnebasishallen for å feire bursdag.
Vi leier ut fredag, lørdag og søndag med en maks grense på 25 bursdagsgjester. Bursdagene passer i hovedssak opp til 12 år.
Du kan velge mellom følgende oppsett:

Bursdagspakke 1

Arrangementet strekkes over to timer, hvorav 1 time er introduksjon til turn i barnebasishall med kvalifisert trener. Konferanserom og kjøkken er tilgjengelig hele perioden. Bespisning organiseres i sin helhet av leietaker. Vi har alt du trenger av servise og pådekking, men eventuell pynt står leietaker for selv. 150 kr pr barn, minimumspris 2000,-

Bursdagspakke 2

Arrangementet strekkes over tre timer, hvorav 1,5 time er introduksjon til turn i barnebasishall med kvalifisert trener. Konferanserom og kjøkken er tilgjengelig hele perioden. Bespisning organiseres i sin helhet av leietaker. Vi har alt du trenger av servise og pådekking, men eventuell pynt står leietaker for selv. 200 kr pr barn, minimumspris 3000,-

Ønsker du å leie til turnbursdag hos oss? Ta kontakt via kontaktskjemaet under. Legg ved 2-to- datoer hvor det passer for dere å avholde bursdagen. Vi gjør oppmerksom på at vi må kontaktes minimum 2 uker før bursdagen skal avholdes, da det skal en del avklaringer til ihht trenerkapasitet de ulike datoene.

Du kan laste ned bursdagsinvitasjon gratis her:

Leie turnhallen

  • Skriv mer om hvilken hall eller andre rom du ønsker å leie, vil du leie med instruktør, når ønsker du å leie, er det et engangstilfelle eller ønsker du en langvarig avtale med leie til fast tid hver uke? Jo mer presis du er, jo enklere er det for oss å svare på henvendelsen.