På denne siden kan du lese mer om de ulike partiene for jenter som er mellom 6 og 13 år. Dersom dere ønsker å melde deres barn på turn, fyller dere ut og sender inn påmeldingsskjemaet til oss. Dette påmeldingskjemaet finner dere under fanen Påmelding. Vi har venteliste til alle våre partier.

Tromsø Turnforening ønsker dere velkommen til å turne hos oss.

Jenter 6 – 13 År

Jenter 6 år

Turnpartiet Jenter 6 år er for jenter som går i 1. klasse i løpet av semesterperiodene høst / vår. Vi har i dag ca. 25 jenter som deltar på partiet.

Jenter 7 år

Turnpartiet Jenter 7 år er for jenter som går i 2. klasse i løpet av semesterperiodene høst / vår. Vi har i dag ca. 25 jenter som deltar på partiet.

Jenter 8 år

Turnpartiet Jenter 8 år er for jenter som går i 3. klasse i semesteret høst/ vår. Vi har i dag ca. 25 jenter som deltar på partiet.

Jenter 9 år

Turnpartiet Jenter 9 år er for jenter som går 4. klasse i løpet av semesterperiodene høst / vår. Vi har i dag ca. 25 jenter som deltar på partiet.

Jenter 10 år

Turnpartiet Jenter 10 år er for jenter som går i 5. klasse i løpet av semesterperiodene høst / vår. Vi har i dag ca. 25 jenter som deltar på partiet.

Jenter 11 år

Turnpartiet Jenter 11 år er for jenter som går i 6. klasse. Vi har i dag ca. 25 jenter som deltar på partiet.

Jenter 12 år

Turnpartiet Jenter 12 år er for jenter som går i 7. klasse. Vi har i dag ca. 25 jenter som deltar på partiet.

Jenter 13 år

Turnpartiet Jenter 13 år er for jenter som går i 8. klasse. De er ca 25 jenter som deltar på partiet.