Leie turnhallen

Når den flunkende nye turnhallen på Templarheimen står ferdig til bruk, åpner vi for utleie til lag og foreninger, bedrifter, skoler, barnehager, med flere.

Turnhallen på Templarheimen blir et topp moderne anlegg som rommer flere ulike haller. Hele hallen er på totalt 2800 kvadratmeter, fordelt over to plan. Her blir det masse plass å boltre seg på. Vi nevner i fleng:

  • En stor hall til apparatturn. Denne inneholder fastmonterte turnapparater, inkludert grop.
  • To mindre flerbrukshaller for RG og gymnastikk. Hallene er også tilrettelagt for volleyball, basketball, badminton og annen trening.
  • En barnebasishall med skumprodukter og apparater for de yngste barna. Perfekt for barnehager og skoler – og til barnebursdager!
  • Treningsrom for styrketrening, med spinningsykler, tredemøller, med mer.
  • Sosiale rom med tilgang til kjøkken. Disse kan leies til barnebursdager, kurs- og møtevirksomhet, undervisning og annet. Egner seg også som selskapslokale til blant annet dåp, bryllup og konfirmasjon.

Utleie primært på dagtid 

Tromsø turnforening bruker i all hovedsak hallen selv mellom kl. 15.00 og 21.00 på hverdager. På dagtid leier vi ut hallen, slik at flere kan nyte godt av det fantastiske nybygget vårt. I tillegg har vi åpent for utleie enkelte kvelder etter kl. 21, samt på ettermiddagstid i helgene.

Pris

De ulike hallene kan leies for mellom 350 og 890 kroner per time, avhengig av avtalens størrelse og varighet. Du kan også leie hall både med og uten instruktør.

Meld din interesse allerede nå!

Kunne du tenke deg å leie arealer i den nye turnhallen? Hallen er klar til utleie rundt 1. august 2018, muligens litt før hvis vi er heldig. Men du kan melde din interesse allerede nå, så kontakter vi deg når det nærmer seg innflytting og vi er klar til å inngå leieavtaler.
Klikk her for å sende inn kontaktskjema

Har du spørsmål, ta kontakt med kontorfullmektig Linn Pettersen på post@tromsoturn.no.