Medlemsportalen WebOrg

På denne siden finner du ofte stilte spørsmål, hva gjelder medlemsportalen WebOrg.

Hva er WebOrg?
WebOrg er en medlemsportal som benyttes av Tromsø Turnforening til å administrere klubben. En sentral del av medlemssystemet er at medlemmene selv kan vedlikeholde sine egne data. Med ferske data blir administrasjonen betydelig enklere og mer effektiv!

Hvor logger jeg inn?
Du logger inn med brukernavn og passord her: tromsoturn.weborg.no/login

Jeg kommer ikke inn på siden, fordi jeg ikke husker brukernavn/passordet mitt?
Om du har glemt brukernavn eller passordet ditt, kan du besøke denne linken: https://tromsoturn.weborg.no/login/forgot
Legg inn din e-postadresse for å få tilsendt ny tilgang.

Hvordan melder jeg mitt barn på et parti?
Er ditt barn medlem allerede, har du en medlemstilhørighet som finnes under fanen «mine medlemskap». Denne finner du ved å logge inn med brukernavn og passord her: tromsoturn.weborg.no/login
Når du har gjort det, kan du trykke på fanen «min kalender». Her vil alle våre aktiviteter komme frem, og du melder deg på ved å trykke «meld på». Om det kun står «mer info» i rubrikken, er partiet dessverre fullt, men du kan likevel velge å sette deg på venteliste om det er ønskelig. Ved å melde deg på en aktivitet må du betale for plassen innen 24 timer for å beholde denne. Når betalingen er gjennomført, kan du møte på trening. Om du er usikker på om du er påmeldt eller ikke, kan du logge inn i din medlemsprofil og se dette under «mine medlemskap».

Hvordan betaler jeg?
Ved oppstart av semesteret sender vi deg en betalingslink via e-post. Denne linken sender deg direkte til betaling av dine utestående betalinger.

Jeg er usikker på om jeg har betalt?
Ved å logge inn med brukernavn og passord her: tromsoturn.weborg.no/login
Når du har gjort det, velger du fanen «betalinger». Her kan du se utestående og utførte betalinger.

Jeg kommer ikke igjennom til betaling
Vennligst benytt en annen nettleser enn Internett Explorer ved betaling. Om du likevel ikke kommer igjennom betalingsiden, send oss en e-post til post@tromsoturn.no