NM junior 2020

Linn Pettersen Uncategorized

NM junior arrangeres av Tromsø Turnforening, i samarbeid med NGTF, i Tromsø Turnhall 23-25 Oktober.

Følg arrangementet på Facebook HER
.
.
.
Kjøreplan
.
Informasjon til deltakere vedrørende smittervern
.
.
.
I forbindelse med Koronapandemien opprettholdes fortsatt grensen på maks 200 personer som kan delta på innendørs arrangement. I forbindelse med NM junior i Tromsø 24-25 oktober ser vi at det da dessverre ikke er mulig for oss å ta imot noe særlig med publikum uten å overstige begrensningene satt av myndighetene.

Vi ønsker likevel å åpne så langt det lar seg gjøre, og tilbyr derfor klubbene å sende noen reiseledere/publikum fra deres klubb. De klubbene som deltar med 1-2 utøvere vil kunne få tildelt 1 billett til arrangementet, og de klubbene som deltar med 3-4 utøvere vil kunne få 2 billetter, mens klubber med 5 eller flere utøvere tildeles 3 billetter til arrangementet. Se oversikt nedenfor over hver enkelt klubb.

De klubbene som ønsker å benytte seg av dette, må gi oss tilbakemelding med navn på hvem som kommer fra deres klubb, senest mandag 19. oktober i følgende link: https://forms.gle/k9g5iv9vZGFMFuzw7. Om noen klubber ikke benytter seg av sin «kvote» vil overflødige billetter bli solgt i døra. Reiseledere/ publikummere som er påmeldt må også registrere seg ved ankomst i turnhallen.

Vi beklager at vi ikke kan tillate flere publikummere, men håper at denne løsningen i alle fall vil gi noen ekstra mulighet til å delta på begivenheten.


.
.
.

NM junior 2020 sponses av