Flotte resultater under Norges Cup i Kristiansand

Linn Pettersen Uncategorized

Norges Cup i Kristiansand ble gjennomført denne helgen, og Tromsø Turnforening stilte med guttene fra ATM.

«Det var mange nye momenter som ble testet ut under NOrges Cupen, med varierende hell. Dette er en del av sporten, den som intet våger intet vinner», forteller Børge Johansen, Sportslig leder i ATM. «Alle TTF gymnastene har vist gode prestasjoner, noen litt bedre enn andre. Peder Funderud Skogvang ble totalt nr.3 i juniorklassen. Iver Heggelund ble nr.6, og det deltok 17 gymnaster i denne klassen. I kl.2 vant Elias Ingebrigtsen! Dette ble en super konkurransehelg for Elias. Det viser seg at det lønner seg å jobbe jevnt og stabilt over tid», forteller Johansen. Tromsø Turnforening gratulerer til Elias, Vasily og de andre trenerne i teamet!

Johansen fortsetter: «Ludvig Broks ble nr.6 og Trym Johansen nr.7 i kl.13-14 år av 22 deltakere. Begge gymnastene svært nærme pallplassering totalt. Elias Helland turnet kun i fem apparater, og ble dermed uplassert sammenlagt. Likevel var det mye bra. Kasper Sjøthun deltok for TTF i seniorklassen. Han er inne i en øvingsperiode der vi satser på å øke øvelseverdiene. Da blir resultatene ofte varierende, noe Kasper fikk føle mye på denne helga. Uansett en god utvikling som kommer til å gi gode resultater i fremtiden», avslutter Johansen.