Gull, sølv og bronse til Tromsø Turnforening under NM junior 2020

Linn Pettersen Uncategorized

NM junior 2020 ble avholdt i Tromsø Turnforenings egen storstue denne helgen, Tromsø Turnhall, og det raste inn med medaljer på hjemmebane!

Øverst på pallen kom Iver Oprand Heggelund, med gullmedalje og førsteplass i bøylehest. Peder Funderud Skogvang tok også medaljer, hele fire sølv i henholdsvis frittstående, hopp, skranke og svingstang. På jentesiden tok Maria Saura Berg sølv i skranke og bronse i frittstående, sammen med Erle Gussiås som fikk en solid fjerdeplass i hopp. Lørdag tok guttene sølv i lagfinalene, noe som resulterer at Tromsø Turnforening fikk med seg hele 8 medaljer sammenlagt fra NM-helgen.

Sportslig leder i ATM, Børge Johansen, er svært fornøyd. «Utrolig gøy at vi fikk et gull på hjemmebane. At vi også klarte å ta hele fire sølv, med så små marginer fra gull også der, er vi veldig godt fornøyd med» avslutter han.

Tilbakemeldingene på arrangementet har vært fantastiske, og det viser at Tromsø Turnforening er i toppen hva gjelder store arrangementer! Tusen takk til alle sponsorer, trenere, ansatte, foreldre, og støtteapparat som er med på å gjøre dette mulig! Vi gleder oss allerede til neste gang!