Sommerturn 2021

Linn Pettersen Uncategorized

Vi åpner dørene for en morsom og treningsfylt sommerferie, og ønsker barn i alderen 6-12 år velkommen til sommerturn i vår flotte turnhall i uke 25, 26 og 33.

Sommerturn er et halvdagstilbud fra kl. 11.00-15.00.

Barna som deltar får lekbasert trening i grunnleggende turnelementer. Basistreningen inkluderer balanse og koordinasjon, styrke og kroppsbeherskelse, og passer derfor godt for alle – også utøvere innen andre idretter. Vi kommer til å legge vekt på gymnastikk, turn, basistrening, lek og moro i disse ukene. Barna vil få glede av og kunne få trene og være i aktivitet, mandag til fredag. Vi vil kunne bruke airtrack, tjukkas, brett, bevegelighetstrening, styrketrening, bevegelse til musikk, rockering aktivitet og lek stasjoner i hallen, samt spill, og tegning i klasserom.

Pris: 1500 kroner.

Vi refunderer påmeldingsavgiften arrangementet skulle bli avlyst på bakgrunn av koronarestriksjoner fra myndighetene.

Påmelding gjøres i link på den uken du ønsker å delta:

Uke 25

Uke 26

Uke 33