UTSATT: Juleforestilling 2021 «Showtime»

Linn Pettersen Uncategorized

Juleforestillingen SHOWTIME, som var planlagt 3-4 desember 2021 er dessverre utsatt grunnet koronasituasjonen i Tromsø. De som har kjøpt billetter allerede, vil bli refundert automatisk fra Tikkio. Vi håper at vi får avholdt forestillingen etter nyttår, og vil komme tilbake med opplysninger når dette er avklart.

Vi beklager ulempene dette kan medføre, og er lei oss for at vi er nødt til å utsette juleforestillingen i denne omgang.

______________________________________________________________________________

Vi åpner dørene for årets juleforestilling 3 og 4 desember.

Forestillingen Fredag 3 desember klokken 17.00 er for alle barn mellom 1-6 år (født 2020-2015). Lørdag 4 desember vil ha to like forestillinger for alle utøvere over 7 år (født 2014 +) klokken 11.00 og klokken 14.30. Utøverne deltar på begge forestillingene.

Fredag

Billettpris fredag: Voksen Kr 100,- , Barn Kr. 50,-. Foresatt som deltar med barnet på gulvet under forestillingen har gratis inngang.

Det vil bli salg av kaffe, kaker, pølser o.l. Trener på partiet vil gi informasjon om antrekk på forestillingen.

Billetter kjøpes HER . Vi anbefaler å være tidlig ute å bestille billetter, da det er begrenset antall plasser på forestillingene.

Lørdag

Billettpris Lørdag: Voksen Kr 150,- , Barn 50,-

Oppmøtetid for utøverene som skal delta på forestillingen er klokken 10.00 i merket garderobe. Ta med matpakke og drikke til pausen mellom forestillingene, da det blir en lang dag.

Billetter kjøpes HER . Vi anbefaler å være tidlig ute å bestille billetter, da det er begrenset antall plasser på forestillingene.

Øvrig informasjon

Kontantfritt:
Vi ønsker og holde arrangementet mest mulig kontantfritt, og oppfordrer derfor til bruk av VIPPS og bankkort.

Parkering:
Det er som kjent få plasser med parkering utenfor Tromsø Turnhall. Parkeringen denne helgen er i hovedsak forbeholdt trenere og ansatte. Om det ikke er ledige plasser, oppfordrer vi til å benytte Tromsøbadets parkering. Følg skiltingen på området.


Øvrig:
Vi ber dere følge vår hjemmeside www.tromsoturn.no eller Facebook siden
Tromsø Turnforening – For medlemmer: https://www.facebook.com/groups/tromsoturn/?fref=ts
Tagg gjerne bildene dine fra forestillingen med #TTFjul2021 på Instagram.

Juleavslutning-2021