Leie turnhallen

Vi leier ut arealer i vår nye turnhall på Templarheimen i Tromsø, til lag og foreninger, bedrifter, skoler, barnehager, med flere.

Turnhallen på Templarheimen er et topp moderne anlegg som rommer flere ulike haller. Hele hallen er på totalt 2800 kvadratmeter, fordelt over to plan. Her er det masse plass å boltre seg på. Vi nevner i fleng:

  • En stor hall til apparatturn. Denne inneholder fastmonterte turnapparater, inkludert grop.
  • To mindre flerbrukshaller for RG og gymnastikk. Hallene er også tilrettelagt for volleyball, basketball, badminton og annen trening.
  • En barnebasishall med skumprodukter og apparater for de yngste barna. Perfekt for barnehager og skoler – og til barnebursdager!
  • Treningsrom for styrketrening, med spinningsykler, tredemøller, med mer.
  • Sosiale rom med tilgang til kjøkken. Disse kan leies til barnebursdager, kurs- og møtevirksomhet, undervisning og annet. Egner seg også som selskapslokale til blant annet dåp, bryllup og konfirmasjon.

Utleie primært på dagtid 

Tromsø turnforening bruker i all hovedsak hallen selv mellom kl. 15.00 og 21.00 på hverdager. På dagtid leier vi ut hallen, slik at flere kan nyte godt av det fantastiske nybygget vårt. I tillegg har vi åpent for utleie enkelte kvelder etter kl. 21, samt på ettermiddagstid i helgene.

Pris

De ulike hallene kan leies for mellom 500 og 2000 kroner per time, avhengig av avtalens størrelse, varighet og pågang i salene. Du kan også leie hall både med og uten instruktør.

Kunne du tenke deg å leie arealer i den nye turnhallen? Send inn skjema her

Har du spørsmål, ta kontakt med kontorfullmektig Linn Pettersen på post@tromsoturn.no.