Vil DU bidra?

Vil du bidra litt ekstra? Tromsø Turnforening er en er en ideell forening som er avhengig av dugnadsinnsats, frivillighet og støtte. Du kan bidra på mange forskjellige måter og du finner et utvalg av muligheter i menyen til venstre. For utenom økonomiske bidrag trenger vi bl.a. foreldrekontakter, styremedlemmer, web-ansvarlige og økonomi-ansvarlige. De fleste av disse oppgavene krever ikke mye tid, men er til stor hjelp for administrasjonen og trenerne.

Selv om vi setter stor pris på medlemmene og medlemmets foresattes innsats, trenger du ikke nødvendigvis å ha tilknytning til Tromsø Turnforening. Kanskje er du en økonomistudent som trenger å fylle ut CV’ en litt, en pensjonist som liker å ha noe meningsfylt å fylle dagene med, eller bare gi litt av tiden din?

Tromsø Turnforening har til en hver tid mellom 500-600 barn og unge på ventelisten. Vårt høyeste inderligste ønske er å kunne tilby turn til ALLE! Vi arbeider aktivt med å få en ny og større turnhall, slik at alle håpefulle skal få være med. Dette koster naturligvis mye penger, og vi setter stor pris på små og store bidrag.

Vi trenger DEG!