Dette er et tilbud for alle voksne som har hatt en drøm om å begynne på turn og lære seg styrke og bevelighet gjennom turn og basistrening.

Herretrim er for spreke menn som ønsker å trene sammen med andre. Variert trening som passer de fleste, innebandy, styrketrening med mer. Tilbudet er for alle, men de fleste i gruppen er 65+.

Du finner mer informasjon ved å trykke på de forskjellige partiene.


TURN FOR VOKSNE ONSDAG og SØNDAG

Dette er et tilbud for alle voksne som har hatt en drøm om å begynne på turn, og lære seg koordinering, styrke, bevegelighet gjennom turn og basistrening.
Trener kommer til å vektlegge mange øvelser på matter/frittstående gulvet, samt at det vil bli mulighet og prøve seg i apparatene.
På dette voksenturntilbudet kan alle fra 18 år delta. Vi har et på onsdager.
Turn og basis trening er fin trening for å komme i form og styrke kjerne muskelatur. Jo eldre vi blir jo viktigere blir det og ta vare på kroppen og helsa. På disse treningene vil trener legge vekt på grunntrening, slik at alle som vil kan være med.

Treningstid: Onsdag 20:30-22:00.


MÅRRASTREKKEN

Dette er et tilbud for alle voksne som ønsker tradisjonell strekk og tøying for en myk fleksibel kropp og sjel. Trener kommer til å vektlegge tøyeteknikker fra østen, sammen med yoga og tradisjonell turntrening.  Treningen vil også lære deg smertemestring og pusteteknikker. 

Dette passer til deg i alderen 20-60 år. Dette er et lavterskel tilbud både for deg som er stiv i kroppen, og deg som er fleksibel fra før av. Jo eldre vi blir jo viktigere blir det og ta vare på kroppen og helsa.

Treningstid: Tirsdag og Torsdag 06:45-07:30


VIKTIG INFORMASJON OM PÅMELDINGEN TIL PARTIET

Innmelding i foreningen
Du vil motta link til betaling av treningsavgift ved påmelding. Denne må betales før oppstart, da dette er forsikring av deltageren.

Som medlem i Tromsø Turnforening forplikter du deg til å lese og godta våre vilkår og betingelser uten forbehold.

Er du allerede medlem av foreningen?

Dersom du allerede er medlem av foreningen logger du deg inn på medlemsprofilen din samtidig som du gjennomfører påmeldingen.  Du kan logge deg inn på din medlemsprofil HER.

NB: Medlemskontigenten for inneværende år være betalt for å få fortrinnsrett til dette partiet. 

Glemt brukernavn og passord?
Dersom du har glemt brukernavnet og passordet ditt kan du få tilsendt brukernavnet og passordet ved å fylle ut e-postadressen du er registrert med i vårt medlemssystem på DENNE siden.

Venteliste
Dersom partiet er fullt kan du sette deg opp på partiets venteliste. Du gjør dette ved å fylle ut opplysningene i påmeldingsfeltet. Dersom det blir ledig plass på partiet vil du motta en e-post med tilbud om plass. Tilbudet faller bort dersom du ikke betaler plassen innen 1 time.